مرتضی برومند کارگردان حاضر در پانزدهمین جشنواره استانی تئاتر خراسان جنوبی:
دغدغهام برای روایت آدمها در نمایش «اگزیستنس» مرا به حضور در جشنواره مشتاق کرد
دغدغهام برای به صحنه آوردن شخصیت مهرداد نمایش «اگزیستنس» مرا به حضور در جشنواره تئاتر استانی مصر کرد. 2
دغدغهام برای به صحنه آوردن شخصیت مهرداد نمایش «اگزیستنس» مرا به حضور در جشنواره تئاتر استانی مصر کرد. 3
دغدغهام برای به صحنه آوردن شخصیت مهرداد نمایش «اگزیستنس» مرا به حضور در جشنواره تئاتر استانی مصر کرد. 4
دغدغهام برای به صحنه آوردن شخصیت مهرداد نمایش «اگزیستنس» مرا به حضور در جشنواره تئاتر استانی مصر کرد. 5
دغدغهام برای به صحنه آوردن شخصیت مهرداد نمایش «اگزیستنس» مرا به حضور در جشنواره تئاتر استانی مصر کرد. 6
کارگردان نمایش «اگزیستنس» گفت: حذف آدمهای شریفی که با برخورد به مشکلات عمیق، از سوی اطرافیان برای سرایت نکردن این مشکلات به زندگی شخصیتشان نادیده گرفته میشوند؛ اولین و شاید مهمترین دلیل انتخاب این نمایشنامه و دغدغهای بود که مرا به اجرای این اثر مصر کرد.
به گزارش ایران تئاتر از خراسان جنوبی؛ مرتضی برومند کارگردان نمایش «اگزیستنس» گفت: روایت آدمها در نمایش «اگزیستنس» و اینکه چگونه از سمت نزدیکترین افراد به خود کمکم نادیده گرفته میشوند و حذف آدمهای شریفی که با برخورد به مشکلات عمیق، از سوی اطرافیان برای سرایت نکردن این مشکلات به زندگی شخصیتشان نادیده گرفته میشوند؛ اولین و شاید مهمترین دلیل انتخاب این نمایشنامه و دغدغهای بود که مرا به اجرای این اثر مصر کرد.
برومند در روایت قصهی نمایش خود گفت: مهرداد عکاسی که دوران سختی را در زندگی سپری میکند و با توجه به اینکه عاشق کار و حرفه خودش است؛ از سوی اطرافیان و بهخصوص افرادی مورد آزار قرار میگیرد و فشار زیادی را تحمل میکند تا جایی که دیگر نه برای خودش و نه برای دفتر روزنامهای که در آن کار میکند عکاسی میکند و حتی عکسی چاپ میکند. در خانهای که آن را تبدیل به تاریکخانه کرده زندگی میکند. در اثر فشارهایی که همکاران و افراد در حاشیه بر او وارد میکنند خود را در خانه حبس میکند و در این تنهایی که هشت ماه به طول انجامیده با هیچکس معاشرتی نداشته است. غیر از سیمین که در خیال خودش (کسی که درگذشته وجود داشته است) در اتاقی درون خانه که بهشدت تاریک است با او زندگی میکند. کسی که با گونهای از بیماری دستوپنجه نرم میکند که نور نباید به او برسد. مهرداد بعد از حذف فیزیکی توسط دیگران از محیط حرفهای کار خودش، عکسهای قدیمی خود را چاپ میکند و پی میبرد که در هیچکدام از عکسها وجود ندارد (نشانهای از حذف شدن در زندگی و تنهایی در نبودن سیمین) همکارش حامد که هشت ماه است او را میشناسد بعد از تماس تلفنی مهرداد با او به منزل مهرداد میآید تا از او خبر بگیرد. اینطور به نظر میآید که حامد از همهچیز باخبر است و هرچه تلاش میکند تا مهرداد را قانع کند که به همراه او از منزل خارج شود موفق نمیشود و در پی بحث و کشمکشی که بین آنها رخ میدهد، تصمیم به رفتن میگیرد؛ اما با التماس مهرداد منصرف میشود و بعد از مرور خاطرات خانوادگی توسط مهرداد بین آنها درگیری رخ میدهد که منجر به ناراحتی و خشم مهرداد از حامد میشود (تنها امید مهرداد بین کسانی که برایش باقیمانده است) و بعد از اعلامخطر به حامد که ممکن است این اتفاق برای تو هم رخ بدهد از او میخواهد که خانه را ترک کند و مهرداد مانند روزهای قبل یکی دیگر از عکسهایی که چاپ کرده و درواقع آخرین عکس باقیمانده را آتش میزند.
برومند اضافه کرد: نمایش «اگزیستنس» به نویسندگی پیام لاریان و کارگردانی مرتضی برومند برای حضور در این دوره از جشنواره آمادهشده است. در این نمایش حسین حیرانی و مرتضی برومند بهعنوان بازیگر به ایفای نقش میپردازند و ازجمله عوامل این نمایش میتوان به طراح نور: حسین حیرانی- طراح صدا و موسیقی: معین قوی- طراح صحنه: مرتضی برومند- انتخاب موسیقی: مرتضی برومند- گریم: مهسا برومند اشاره کرد.
مرتضی برومند کارگردان نمایش «اگزیستنس»، یکی از شش نمایش حاضر در پانزدهمین جشنواره تئاتر استان خراسان جنوبی، از سال 1385 فعالیت خود را با بازی در نمایشهای خیابانی ازجمله اجرای تعزیه آغاز کرده و تا به امروز در چند نمایش ازجمله نمایشهای راه و بیراه (شرکت در جشنواره تئاتر تهران)، مار و پله، بالستیک زخم (گروه رستاک)، درمانگاه و ... ایفای نقش کرده و جزو عوامل این نمایشها بوده است. وی همچنین در سیزدهمین جشنواره تئاتر استان خراسان جنوبی برای بازی در نمایش «هبوط» موفق به کسب جایزهی بازیگری دوم مرد در آن دوره از جشنواره شده است.